Διαδικασίες και οργάνωση


Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες, σας καθοδηγούμε στα βασικά θέματα που αφορούν την έναρξη της λειτουργίας του εστιατορίου ή bar σας, όπως για παράδειγμα τη διαδικασία έκδοσης αδειών, τα προαπαιτούμενα για τον υγειονομικό έλεγχο, θέματα του HACCP που επηρεάζουν το σχεδιασμό της κουζίνας και των διαδικασιών σας.

Σχεδιασμός μενού & Κοστολόγηση


Το μενού ενός εστιατορίου ή το cocktail list ενός bar, είναι αυτά που δίνουν την ταυτότητά του και ταυτόχρονα καθορίζουν  το σχεδιασμό της κουζίνας, την οργάνωση των διαδικασιών, τη δομή του προσωπικού- άλλες οι απαιτήσεις ενός μικρού μενού με κρύα πιάτα και διαφορετικές ενός μεγάλου, gourmet μενού. Σε συνεργασία με έμπειρους σεφ, εργαζόμαστε μαζί σας ώστε να σχεδιάσουμε το κατάλληλο μενού και να οργανώσουμε τη λειτουργία της κουζίνας για τη βέλτιστη αποδοτικότητα, ενώ ταυτόχρονα εμβαθύνουμε στην αναλυτική κοστολόγηση των πιάτων και υλικών, για σωστό και ολοκληρωμένο έλεγχο του κέρδους σας.

Marketing & Προβολή


Σε ένα χώρο τόσο ανταγωνιστικό όσο αυτός της εστίασης, το πόσο δημιουργικό και σωστό είναι το marketing του καθενός μπορεί να κρίνει την επιτυχία του. Η ομάδα των συνεργατών μας ειδικεύεται στο marketing των εστιατορίων και αναλαμβάνει τη διαμόρφωση της εικόνας σας, τη διαχείριση της προβολής και της δημοσιότητάς σας, την online και social media παρουσία σας και γενικά όλα αυτά τα θέματα που σήμερα αναδεικνύονται σε καθοριστικούς παράγοντες επιτυχίας.

Εκπαίδευση προσωπικού


Μια πρόσφατη έρευνα επεσήμανε ότι η εξυπηρέτηση σε ένα εστιατόριο κρίνεται από τους πελάτες ως πιο σημαντικό κριτήριο για την ικανοποίησή τους, απ' ότι το ίδιο το φαγητό! Αυτό σημαίνει ότι η συμπεριφορά του προσωπικού σας μπορεί να γίνει το μεγαλύτερό σας πλεονέκτημα ή ακριβώς το αντίθετο. Γι αυτό στην ομάδα της Kyriakides Stainless Steel συμμετέχουν έμπειροι εκπαιδευτές σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών, etiquette, οργάνωσης και διοίκησης εστιατορίων και όλων αυτών των σημαντικών θεμάτων, που μπορούν να μετατρέψουν τους πελάτες σας σε φανατικούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας


powered by MailChimp!

Tel.: 7000 2510