Επαγγελματικές Κουζίνες

Σχεδιασμένες από τους μηχανικούς της Kyriakides Stainless Steel, με γνώμονα τη λειτουργία του εστιατορίου, τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες του χώρου, οι κουζίνες από ανοξείδωτο χάλυβα (stainless steel) συνδυάζουν λειτουργικότητα, εργονομία και ανθεκτικότητα. Κάπως έτσι γίνονται το secret ingredient στην επιτυχία του chef σας.

Design services

 

Restaurant Kitchen Design

Επαγγελματικά Bars

Χώροι υψηλών απαιτήσεων, οι οποίοι, χάρη στις τελευταίες τάσεις, βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω ο σχεδιασμός και ο τρόπος που εξοπλίζεται το bar να υποστηρίζονται από εξειδικευμένη γνώση και τεχνογνωσία, ώστε να επιτυγχάνεται ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα λειτουργικό και πραγματικά εύχρηστο.

Εξαερισμός και Αποδοτικότητα

Η ποιότητα του αέρα μέσα στην κουζίνα και ο σωστός εξαερισμός επηρεάζουν άμεσα και ουσιαστικά την αποδοτικότητα του προσωπικού και άρα το τελικό αποτέλεσμα. Γνωρίζοντας τη σημασία του σωστού εξαερισμού σε έναν χώρο τόσο απαιτητικό όσο μια επαγγελματική κουζίνα, στην ομάδα μας συμμετέχει μηχανικός με τη συγκεκριμένη εξειδίκευση, για να βεβαιώσει ότι η κουζίνα σας παραμένει ένας χώρος δημιουργικότητας για όλους.

Commercial Kitchen Design

 

Διαδικασίες και οργάνωση

Ο κλάδος της εστίασης είναι απαιτητικός και περίπλοκος, λόγω της υψηλής έντασης του ανταγωνισμού, αλλά και του περίπλοκου νομοθετικού πλαισίου που τον διέπει. Έχοντας παρακολουθήσει από κοντά τις δυσκολίες των επιχειρηματιών κατά την έναρξη λειτουργίας ενός εστιατορίου ή bar, συγκεντρώσαμε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους, οι οποίοι θα σας συμβουλέψουν και θα σας υποστηρίξουν σε θέματα που αφορούν την οργάνωση του εστιατορίου, το μενού και τη κοστολόγηση, το marketing, την εξεύρεση και την εκπαίδευση του προσωπικού.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας


powered by MailChimp!

Tel.: 7000 2510