Επαγγελματικές Κουζίνες από Stainless Steel

Τι σημαίνει στην πραγματικότητα "καλή κουζίνα", ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελματικούς χώρους, όπως τα εστιατόρια; Και τι κάνει κάποιες κουζίνες "καλύτερες" από άλλες; Η εμπειρία της ομάδας της Kyriakides Stainless Steel μας έδειξε ότι καλή είναι κουζίνα που διευκολύνει την ομάδα του chef ώστε να εργαστεί και να παράγει ανεμπόδιστα, να ανταποκριθεί άριστα στις απαιτήσεις του κάθε μενού και τελικά και των πελατών. Αυτό σημαίνει, βέβαια, ότι η κουζίνα που είναι αποτελεσματική για ένα χώρο, δε θα είναι απαραίτητα και για έναν άλλον. Γι αυτό στην Kyriakides Stainless Steel επενδύουμε πραγματικά στην κατανόηση των ειδικών αναγκών κάθε project και εμβαθύνουμε στο σχεδιασμό της κάθε κουζίνας ξεχωριστά.

Η βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου, με τρόπο οικονομικό που ταυτόχρονα θα διευκολύνει την κίνηση και την εργασία των ατόμων που θα βρίσκονται εκεί, η τοποθέτηση των πόστων με τρόπο που θα υποστηρίζει τη ροή των εργασιών και άρα θα αυξάνει την αποδοτικότητα όλων των πόρων και η διαμόρφωση ενός ποιοτικού περιβάλλοντος, όπου η ποιότητα του αέρα, οι θερμοκρασίες κλπ δε θα δυσχεραίνουν την εργασία, είναι βασικά συστατικά του αρχικού σχεδιασμου. Από αυτό το σημείο, οι μηχανικοί μας ετοιμάζουν τη 3D απεικόνιση του έργου, ώστε εκ των προτέρων να έχετε ολοκληρωμένη αντίληψη του αποτελέσματος και συζητούν με την ομάδα του εστιατορίου για επιμέρους διορθώσεις και αλλαγές, πριν το έργο περάσει στη φάση της υλοποίησης.


Το βασικό υλικό και το πιο ενδεδειγμένο για χώρους υψηλών απαιτήσεων είναι το stainless steel, καθότι είναι ανθεκτικό και ταυτόχρονα κατάλληλο για χώρους επεξεργασίας τροφίμων. Οι ιδιότητες του υλικού σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της ομάδας μας κάνουν το αποτέλεσμα τόσο αξιόπιστο, που πραγματικά γινεται το μυστικό συστατικό της επιτυχίας σας!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας


powered by MailChimp!

Tel.: 7000 2510